rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Plattsättning och sockelklossar på plats...

Publicerad 2016-09-13 10:01:56 i Allmänt,

Nu har plattsättarna flytspacklat och satt tätskiktet i båda badrummen. I badrummet på övervåningen har de även snart satt färdigt alla plattor, så man börjar få en känsla av hur det kommer att se ut när det är färdigt. Vi är väldigt nöjda med "fondväggen" där vi har hög takhöjd. Vi lät golvet fortsätta upp där och vi är supernöjda med jobbet som de har gjort.
 
 
Snickaren har börjat att sätta dörrfoder, sockelklossar och golvlister på övervåningen. Man blir ju lätt förälskad när man ser sockelklossarna på plats!
 
 
Vi fick även hem innerdörrshandtagen i veckan som vi har kört till huset. Dessa kommer att passa perfekt till våra dörrar, så det ska bli kul att få se när dörrarna hamnar på plats. Vi är dock medvetna om att det är ett av de sista stegen som kommer att göras, så vi får snällt vänta 4-5 veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela