rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Golv i farstu, köksleverans och slutbesiktning/slutsamråd...

Publicerad 2016-10-04 10:09:00 i Allmänt,

Igår kom vårt älskade kök. Det ska bli riktigt roligt att följa monteringen av det.
Vi beställde även ugn och micro förra veckan. Spisen har vi redan köpt sen några veckor tillbaka, så den ska vi köra ut till huset i veckan.
Nu när delar av stommarna till köket är på plats inser man hur stort hörnskafferiet är!
 
 
Farstun, lilla WC:n och golvet runt/under braskaminen fick sitt golv förra veckan också. Supernöjda!
 
 
 
Elektrikern har satt upp några strömbrytare och uttag också. Där är vi väldigt nöjda med att vi godkände offerten på Renova-serien istället för att ha standard. Renova passar bättre in på stilen i huset i övrigt.
 
 
 
Den 19 oktober är det slutbesiktning och den 20 oktober är det preliminärt slutsamråd med kommunen och kontrollansvarige. Tanken är att flyttlasset ska gå följande helg, så att man får chansen att flytta ut från lägenheten och tömma den i lugn och ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela