rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Besök från kommun och kontrollansvarig

Publicerad 2016-05-04 15:42:00 i Allmänt,

Igår var det dags för det första besöket på bygget för bygglovshandläggaren och den kontrollansvariga.
Det fanns inget att anmärka på, vilket vi kände oss väldigt trygga med redan innan besöket då vi har stort förtroende både för Fiskarhedenvillan och snickaren som bygger vårt hus.
Det skulle bli ett till besök vecka 25 som skulle bokas in mer exakt lite senare.
Nu väntas 4 dagars ledighet, så imorgon ska vi dit för att provmåla två olika kulörer som vi ska välja mellan. Ska även påbörja grundmålningen av undersidan av råsponten och de delar av takstolarna som sticker ut. Hinner vi så köper vi in fasadfärg och påbörjar även färdigstrykningen av huset i helgen.
På fredag lär vi hyra släp igen och frakta bort virke och annat skräp från bygget. Vi börjar att bli stammisar på Lastbilen.se.
Nedan följer lite kort på huset från igår och tidigare i veckan:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela