rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Övervåning redo för elektriker

Publicerad 2016-06-03 08:26:00 i Allmänt,

Nu har det verkligen hänt en del sedan sist.
Övervåningen har börjat ta form och nu är väggarna reglade och spånskiva respektive gipsskiva är uppsatta på ena sidan för att göra det möjligt för elektrikern och rörmokaren att sätta igång sitt jobb på övervåningen.
 
De har nu flyttat ner en våning och börjat isolera ytterväggarna där.
 
Har även spenderat gårdagen med att måla framsidan så att den blir klar någon gång. På tisdag nästa vecka ska de ta och plocka ner ställningen, så vi har den här helgen på oss att bli klar med andra strykningen av framsidan.
 
I helgen som var tömde vi bygget från skräp igen. Lyckades få tomten i stort sett helt tömd, men nu är det en hel del igen, så denna helg lär vi också hyra släp och tömma.
Så här såg det ut i ett 3.5-meters släp när vi hade fyllt upp det förra helgen:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela