rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Äntligen ett nytt inlägg...

Publicerad 2016-06-27 09:45:50 i Allmänt,

Nu var det två veckor sedan sist om jag inte minns helt fel.
Det har skett en del på huset, och även garaget, sedan sista inlägget.
 
Vi har lyckats måla klart första strykningen på farstun och har nu bara en del kvar av framsidan innan vi kan göra andra strykningen.
Vi är riktigt nöjda över resultatet:

Snickarna har kommit långt med garaget också. Det återstår bara lite panel kvar, sen har de gjort klart sin del där. Vi har tagit på oss själva att isolera, plasta och gipsa insidan av garaget, så har fått lite råd och tips av snickarna. Ska väl bege oss snart och inhandla det som behövs för att sätta igång där, så att snickaren kan montera dit porten.

Denna vecka eller nästa tänkte vi försöka få till ett möte med plattsättaren också för att bestämma vilka plattor som hamnar var och så. Vi är rätt så säkra över vissa val, medan andra är lite mer osäkra.
 
Som ni kan se på bilden ovan har vår granne på ena sidan gjutit sin platta också, så deras stomme börjar väl att växa fram nu denna vecka skulle jag gissa. Ska bli kul att följa det bygget också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela