rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Villabyggsats beställd

Publicerad 2015-12-01 19:07:41 i Allmänt,

Bygglovet beviljades för någon vecka sedan och tog endast 2,5 veckor att få godkänt.
Avropet är gjort och villabyggsatsen är beställd hos Fiskarhedenvillan. Vi får veta leveransvecka om cirka två veckor, men vår kära agent Leif trodde att det skulle röra sig om vecka 12, så det dröjer ett tag.

Var förbi tomten idag och såg att markentreprenören har schaktat av där hus och garage ska stå och täckt med halm för att undvika att tjälen går ner i marken där plattorna ska gjutas senare.

 
Den 10 december har vi tid hos en köksarkitekt i Borlänge för att gå igenom köket, tvättstugan och eventuella badrumsmöbler. Vi har redan haft kontakt med denna arkitekt och fått ett utkast som vi är i stort väldigt nöjda med. Köksleverantören är Ballingslöv och luckorna vi har valt heter Studio i färgen lindblomsgrön. Vi har valt en granitbänkskiva av typ Nero Asoluto och liggande träpanel på väggarna (inget kakel). Vi ska ej ha överskåp, då vi tänkte skruva upp hyllor med konsoller där senare.
 

Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2015-12-20 11:52:11

Fint hus!
Vi planerar ett liknande hus, men kört fast i offertdjundeln... Blev så nyfiken, vad slutar ert hus på nyckelfärdigt? Svara gärna till min mail, om ni vill :)
/Caroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela