rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Vilka vi är och tomtyra

Publicerad 2015-08-04 21:58:00 i Allmänt,

Vi är ett gift par boendes i en villa strax utanför Gävle. Vi köpte huset 2012 och har således inte bott här särskilt länge, men vi blev så hooked på idén att bygga nytt att vi nu sålt vårt hus och är på väg att tillfälligt flytta in i en hyreslägenhet medan vårt drömhus ska byggas. Val av hus och så vidare kommer vi att skriva om i ett senare inlägg.

Idag var vi och spanade lite på två tomter som vi har reserverade. Högst troligt blir det en av dessa i slutändan. Vi avvaktar just nu besked från markägaren angående hur mycket grovplanering som behövs. Tomterna ligger i ett nytt område och just på den här vägen är ännu inga hus resta och tre tomter är sålda.

Detta var lite kort om nuläget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela