rodhakenpahojden.blogg.se

En vacker dag i juli 2014 föddes vår son Edvin och det var också i den vevan som tanken på att bygga hus kom till. Ingen av oss minns riktigt hur det gick till (jag antar att vi var höga på "blivande föräldrar-hormoner"), men vips hade vi ett gäng huskataloger hemma som vi plöjde igenom. Vi lärde oss alla husmodeller utantill tror jag. Efter några möten med olika husleverantörer föll det tillslut på Fiskarhedenvillan och deras tvåplanshus Rödhaken.

Stensprängning

Publicerad 2015-09-22 21:14:00 i Allmänt,

I fredags när vi åkte förbi tomten så såg vi att den stora sten som prydde vår kära tomt har blivit sprängd i bitar. Skönt! Nu återstår bara att se hur mycket entreprenadet kommer att kosta för att få tomten redo för gjutning av grund. 
 

Fastighetsbildning och ritningar

Publicerad 2015-09-22 21:08:11 i Allmänt,

Nu har det minsann hänt en del sedan sist. Tomten är avstyckad och fastigheten bildad så det bara är för oss att betala det sista för att få bli ägare av fastigheten och söka nybyggnadskarta. 
Ritningarna kom förra veckan på onsdagen och dagen efter skickades kommentarer och ändringar till arkitekten. Idag kom den reviderade versionen och det börjar att likna något. Endast några få justeringar återstår nu för att det ska bli som vi vill. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela